WTOCDHome | Contact | Locatie | Info WTOCD
  
  
Solutions resulting form past WTOCD projects
SOLID
Solid
Het doel van SOLID is 3D-modelling op diamant uit te voeren met een laser.SOLID is een acroniem for "Scanner, Optimizer and Laser Integrated Device".
EOS bruter
EOS
WTOCD heeft een nieuw snijprincipe uitgewerkt Het proces verloopt constant in optimale condities zonder gebruik van electrolyse met zijn nadelen.
Avalon
Avalon
Om de ‘zoetheid’ te visualizeren, heeft het WTOCD een apparaat ontwikkeld om facetten te beoordelen van diamanten in de tang. Hieruit ontstond een tweede tool voor losse stenen in combinatie met de D-Scope microscoop.
D-Screen
D-screen
Screenen van kleurloze en bijna kleurloze geslepen diamanten om stenen te onderzoeken die mis-schien synthetisch of kleur-verbeterd zijn.
C-Fluo
C-Fluo
In een uitgave van Antwerp Facets Magazine (April 2007), worden de eigenschappen van kameleon type diamanten besproken. De "C-fluo" viewer maakt het selecteren van potentiële kameleon type diaman-ten op een veilige manier mogelijk.
Micro Blaster
Microblaster
Na het bewerken van een diamant met een laser bedekt een zwarte laag het bewerkte facet. Deze laag verhindert het bekijken van interne kenmerken en de kleur van de diamant. De Micro Blaster werwijdert, veilig, deze laag.